Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 469
Loading...

Амінокислоти

Дізнаємось

1.Склад і будова молекул.
2.Хімічні властивості аміноетанової кислоти. Пептиди.
3.Білки як високомолекулярні сполуки .Властивості білків.

Навчимось

характеризувати поняття «денатурація», «пептидний зв'язок» та «кольорові реакції на білки».

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 практичні заняття
1
2
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60